Våra partners

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är, kan ett samarbete med Operation Smile verkligen förändra liv för barn och familjer runt om i världen. Du kan också bli partner, läs mer här: Bli partner

Följande företag stödjer Operation Smile:

Smile Partners

postkod-partner.jpg

Svenska Postkodlotteriet är ett av Sveriges mest populära lotterier. Med en lott i Postkodlotteriet kan du vinna både stora och små vinster samtidigt som du bidrar till något bra. Överskottet från lotteriet går nämligen till lotteriets förmånstagare som verkar för en bättre värld för människor, djur och miljö. Sedan starten 2005 handlar det om ett överskott på drygt 7 miljarder kronor. Vid den senaste utdelningen, i februari 2018, fick Operation Smile ta emot 11 miljoner kronor i bidrag.

 

Karo-P_logo_PMS485.png

Specialty pharma-bolaget Karo Pharma skänkte våren 2018 2,5 miljoner kronor till Operation Smiles verksamhet. Samtidigt skänkte Karo Pharmas huvudägare och styrelseordförande, Anders Lönner, motsvarande summa privat. Utöver det får Operation Smile under tre år tre procent av nettoförsäljningen av företagets produkt BabySlide, ett medicintekniskt hjälpmedel som minskar risken för bristningar i samband med förlossning.


 

jnj_Medical_Devices_Companies_logo_Vertical_rgb.jpg

Tack vare Johnson & Johnsons stöd har Operation Smile haft möjlighet att på ett snabbt och effektivt sätt bygga upp verksamheten i Sverige. Johnson & Johnson är också en viktig partner för Operation Smile ur ett internationellt perspektiv tack vare företagets donationer av kirurgiskt material.

molnlycke-partner.jpg
Mölnlycke Health Care är en världsledande tillverkare av engångsprodukter för operation och sårbehandling. Mölnlycke Health Care stödjer Operation Smile internationellt med operationshandskar och i Sverige bidrar företaget med operationskläder till de svenska volontärerna. Dessutom har Mölnlycke bidragit till finansieringen av ett medicinskt uppdrag i indiska Silchar.

 

evry-parnter.png

EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl den offentliga sektorn som i det privata näringslivet. Evry stödjer Operation Smile genom att delfinansiera ett medicinskt uppdrag.

 


Smile Supporters
 

epedemic.jpg

Epidemic Sound grundades år 2009 med syftet att skapa möjligheter kring musik, både för de som komponerar musik och de som använder den. Epidemic Sound har byggt upp ett arkiv med musikslingor för användning i till exempel filmproduktioner för TV och web. Epidemic Sound stöder Operation Smile genom att erbjuda rätten att använda deras musik i våra produktioner för TV och webb.


patroner.JPG

Patroner.se är en av Sveriges äldsta e-handlare och säljer skrivare och skrivartillbehör. Patroner.se stödjer Operation Smile genom att skänka den skrivarförbrukning som behövs löpande.
 


reseproducenterna.jpg

Genom att vara specialiserade inom affärsresor kan Reseproducenterna erbjuda sina kunder unik service och möta resenärernas individuella behov. Reseproducenterna stödjer Operation Smile genom att med stort engagemang arbeta för att hitta de mest förmånliga resorna till lägsta prisweb-power.jpg

Web Power är experter på e-post och stödjer Operation Smile genom att erbjuda sin kunskap och sina lösningar för e-postkommunikation.

 

 sas-partner.jpg

SAS EuroBonus är ett av Skandinaviens största lojalitetsprogram. Medlemmarna samlar poäng genom att bland annat köpa flygresor, hotellnätter och hyra bil. Intjänade poäng kan sedan bytas mot nya tjänster och produkter eller doneras till välgörande ändamål. Operation Smile är stolta och glada över att få vara förmånstagare till SAS EuroBonus. Läs mer om hur du skänker dina poäng HÄR!


 praktikertjanst-partner.jpg

Praktikertjänst är Sveriges största koncern inom privat, entreprenörsdriven tandvård och hälso- och sjukvård. För Praktikertjänst Tandvård är en fungerande mun naturligtvis en hjärtefråga, och därför stödjer koncernen Operation Smile.
 

 Allytec-partner.jpg

Allytec är ett medicintekniskt företag som identifierar och importerar nya produkter vilka innebär förbättringar för såväl patienter som för vårdpersonal och huvudman. Allytec har skänkt kostsam medicinskt utrustning till Operation Smiles klinik i Guwahati, Indien.


Smile Friend

Även små företag kan vara våra vänner!
Här kan du se vilka företag som är Smile Friends idag: Smile Friends

 

Bli partner du också

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är, kan ett samarbete med Operation Smile verkligen förändra liv för barn och familjer runt om i världen.


 

“Varje barn som föds med en ansiktsmissbildning är vårt ansvar. Om vi inte tar hand om det barnet, finns det ingen garanti för att någon annan kommer att göra det.

- Kathy Magee, grundare Operation Smile