Nu har du chansen att få åka med på ett uppdrag

Har du drömt om att få åka med på ett av våra medicinska uppdrag? Nu har du chansen! Tidigare åkte tidningen Hemmets Journal till Filippinerna för en reportageserie och nu vill de göra en uppföljning tillsammans med en läsare.

Som volontär med Hemmets Journal behöver du inte ha någon medicinsk utbildning utan får hjälpa till med lite allt möjligt. Du får bland annat ta hand om barn och familjer som kommer för att söka hjälp. Väntan under "screeningen", då hundratals barn ska läkarundersökas av Operation Smiles team kan bli lång. Då kan du som volontär se till att det går smidigt genom att vara på plats, leka och underhålla barnen. Du får helt enkelt hugga i där det behövs. Låter det intressant? Skicka en ansökan!

Så gör du

Skriv ett brev till Hemmets Journal och berätta varför just du ska vinna resan. Berätta gärna utförligt om dig själv. Vem är du? Varför vill du åka? Vilka förväntningar har du på resan?

Adressen är Hemmets Journal, 205 07 Malmö. Märk kuvertet med "Operation Smile". Skicka din ansökan så fort du kan, men senast 1 juni 2016.

Vad ingår
I priset ingår resa, boende och de flesta måltider.

När
Du som volontär kommer att vara på Filipinerna 24 juni - 28 juni, plus resdagar.

 

 

 

“Varje barn som föds med en ansiktsmissbildning är vårt ansvar. Om vi inte tar hand om det barnet, finns det ingen garanti för att någon annan kommer att göra det.

- Kathy Magee, grundare Operation Smile