Bli partner

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är, kan ett samarbete med Operation Smile verkligen förändra liv för barn och familjer runt om i världen. Vare sig du vill bygga din varumärkeskännedom eller dina kollegor eller anställda engagerade i insamlingsaktiviteter, hjälper vi dig i varje steg på vägen.


Det finns tre alternativ för dig som vill bli partner med Operation Smile:

Smile Partner är för dig som arbetar på ett större företag, där vi skräddarsyr ett samarbete för att uppnå de gemensamma mål vi sätter upp. Läs mer om Smile Partner

Smile Supporter är för dig som stödjer Operation Smile genom att erbjuda oss dina tjänster, vilket ger oss en möjlighet att hålla nere våra administrativa kostnader. Läs mer om Smile Supporter

Smile Friend är för dig som arbetar på ett mindre företag. Som tack för ert stöd erbjuder vi er att använda vår smile friend-logotyp, bildmaterial och berättelser från vårt arbete i er kommunikation.  Läs mer om Smile Friend

Det är viktigt för oss att de företag vi samarbetar med har ett etiskt förhållningssätt. I Policy för Operation Smiles företagssamarbeten kan du läsa mer om detta.


Smile Partner

En förutsättning för Operation Smiles arbete är långsiktiga partnerskap med företag som delar vårt engagemang för barn som föds med ansiktsmissbildningar. Ett samarbete med Operation Smile engagerar företagets medarbetare och stärker företagets varumärke gentemot kunder, leverantörer och övriga intressenter. Våra samarbeten med större företag kan se olika ut och vi skräddarsyr varje samarbete för att uppnå de gemensamma mål vi sätter upp.

Möjligheter som Smile Partner:


SYNLIGHET

Som Smile Partner får ni rätt att använda vår logotyp och vi exponerar samarbetet på vår hemsida, där ni kommer att synas med er logotyp. Vi tillhandahåller texter, bilder och filmklipp för att hjälpa er att visualisera och beskriva vår verksamhet och partnerskapet.


MARKNADSAKTIVITETER

Som Smile Partner kan ni välja att koppla ert stöd till olika typer av marknadsaktiviteter, till exempel försäljning av en viss produkt eller i samband med en kampanj. I denna typ av partnerskap arbetar vi gärna gemensamt med er i PR- och medieaktiviteter.


PERSONALAKTIVERING

En del företag väljer att stödja oss för att öka engagemanget bland personalen. Vi deltar gärna i olika typer av personalaktiviteter och det finns också möjlighet att engagera någon av våra volontärer. För våra större Smile Partners finns det möjlighet för några medarbetare att delta i ett medicinskt uppdrag.

Läs om fondförvaltaren Erik från Lynx som åkte ut på medicinskt uppdrag: "På uppdrag långt ifrån vardagen"


RAPPORTERING OCH SEMINARIUM

Vi vill ha en nära dialog med våra Smile Partners. Ni får regelbunden rapportering om hur vi använder insamlade medel. Minst en gång per år har vi tillsammans ett seminarium hos partner-företaget där någon medicinsk volontär berättar om vårt arbete med aktuella exempel från något/några uppdrag.


Här kan du se vilka företag som är Smile Partner idag: Smile Partners

Är ni intresserade av att bli Smile Partner? Kontakta företagsansvarig Ted Henningsson, 073-987 65 02, ted.henningsson@operationsmile.org


Smile Supporter

Många företag har visat sitt stöd genom att erbjuda oss sina tjänster. Det är givetvis mycket värt och ger oss en möjlighet att hålla nere våra administrativa kostnader. Som tack för ert stöd erbjuder vi er att använda vår logotyp, bildmaterial och berättelser från vårt arbete. Ni kommer även att få synas med företagets logotyp på vår hemsida.

Här kan du se vilka företag som är Smile Supporters idag: Smile Supporters

Är ni intresserade av att bli Smile Supporter? Kontakta företagsansvarig Ted Henningsson, 073-987 65 02, ted.henningsson@operationsmile.org


Smile Friend

Även små företag kan vara våra vänner! Som tack för ert stöd erbjuder vi er att använda vår Smile Friend-logotyp, bildmaterial och berättelser från vårt arbete. Förutom att vi skickar löpande information via nyhetsbrev, rapporterar vi en gång per år mer i detalj hur vi använder våra insamlade medel. Ni kommer även att få synas med företagets namn på vår hemsida.

Här kan du se vilka företag som är Smile Friends idag: Smile Friends

Ge en gåva på minst 10 000 kronor och bli Smile Friend: Ge en företagsgåva

 

 

“Varje barn som föds med en ansiktsmissbildning är vårt ansvar. Om vi inte tar hand om det barnet, finns det ingen garanti för att någon annan kommer att göra det.

- Kathy Magee, grundare Operation Smile