Nyheter

 

07 mars 2017
Operation Smile får tio miljoner från Svenska PostkodLotteriet
Sverige

Operation Smile har tilldelats tio miljoner kronor i Svenska PostkodLotteriets årliga utdelning till sina förmånstagare – ett femtiotal organisationer som arbetar för en bättre värld. Pengarna kommer att användas till medicinska uppdrag i flera av de länder där Operation Smile verkar för att operera barn med allvarliga ansiktsmissbildningar, samt till medicinska aktiviteter vid vår året runt-öppna klinik i Bogota, Colombia, Colombia Centro de Atención Multidisciplinario, för att den även framgent ska kunna erbjuda avancerad vård till patienter med läpp-, käk- eller gomspalt (LKG).


18 november 2016
Se Malou Efter tio med Operation Smile
Madagaskar

TV-tips: Missa inte reportagen om Malou von Sivers och hennes dotter Julia Haage von Sivers, i TV4:s Malou Efter tio, vecka 47, 21-25 nov.


08 september 2016
Malou von Sivers blir Operation Smiles första ambassadör
Madagaskar

TV-journalisten Malou von Sivers blir Operation Smiles första ambassadör i Sverige. Malous egen dotter Julia föddes med gomspalt och hon känner därför ett djupt personligt engagemang för organisationen. Redan på lördag reser programledaren med dottern till Madagaskar för att följa Operation Smiles arbete med att rädda barn till ett värdigt liv.


16 augusti 2016
Malou von Sivers reser till Madagaskar
Madagaskar

I september åker TV-journalisten Malou von Sivers och hennes dotter Julia, 19 år, med Operation Smile till Madagaskar. De ska besöka den sjukvårdsklinik som just nu, tack vare en gåva från Svenska PostkodLotteriet, är under uppbyggnad i Antsirabe, öns tredje största ort.


20 april 2016
Nu har du chansen att få åka med på ett uppdrag
Sverige

Har du drömt om att få åka med på ett av våra medicinska uppdrag? Nu har du chansen! Tidigare åkte tidningen Hemmets Journal till Filippinerna för en reportageserie och nu vill de göra en uppföljning tillsammans med en läsare.


18 april 2016
Välgörenhetsmiddag på Grand Hôtel till förmån för Operation Smile
Sverige

Den ideella hjälporganisationen The International Philanthropic Society, IPS, bjuder in till välgörenhetsmiddag, till förmån för Operation Smile. Det blir en magisk afton i sagolik miljö, med champagne, trerätters middag med vin samt högklassig underhållning!


24 februari 2016
Operation Smile får utökat stöd från Svenska PostkodLotteriet
Sverige

När Svenska PostkodLotteriet på måndagskvällen delade ut bidrag till sina utvalda förmånstagare fick Operation Smile ta emot hela sju miljoner kronor, en ökning med två miljoner jämfört med förra året. För tredje året i rad finns Operation Smile med bland de ideella organisationer som varje år får ta del av PostkodLotteriets överskott.


Sida:

“Varje barn som föds med en ansiktsmissbildning är vårt ansvar. Om vi inte tar hand om det barnet, finns det ingen garanti för att någon annan kommer att göra det.

- Kathy Magee, grundare Operation Smile