Vi söker en ledningsadministratör/kontorsansvarig

RWA_2010_Jacqueline_After_05a_web.jpg

Vill du vara med och förändra barns liv? Operation Smile är en internationell hjälporganisation som bildades i USA 1982 och i Sverige 2011. Vi erbjuder kostnadsfria operationer för barn med läpp-käk-gomspalt i utvecklingsländer. Vår vision är att inget barn i världen, som fötts med en behandlingsbar ansiktsmissbildning, ska kränkas eller tvingas leva undangömt. Totalt har vi drygt 5 000 medicinska volontärer från 80 länder, varav cirka 225 i Norden och programverksamhet i drygt 30 länder. Med stöd av generösa givare, både privatpersoner och företag, har vi hittills genomfört över 250 000 operationer i Afrika, Asien och Latinamerika. Varje operation förändrar ett barns liv för alltid. 

Operation Smile är en politiskt och religiöst obunden hjälporganisation. Vi kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och har 90-konto.


Om tjänsten
Operation Smile söker en ledningsadministratör med ansvar för koordination och administration av styrelse och ledning samt upphandlingar, inköp och skötsel av kontoret i Stockholm. Tjänsten är på 50 procent.

Som ledningsadministratör arbetar du med varierande uppgifter på vårt kansli i centrala Stockholm. Du stöttar styrelse och ledning med möteskoordination, mötesförberedelser och administration rörande projekt och kontor, internkommunikation samt diverse andra aktiviteter. Du kommer att fungera som protokollförare i företagsledningen och andra ledningsforum. I rollen ingår även att vara kontorsansvarig med ansvar för inköp av kontorsmateriel och dagligvaror, hantering av post, bud och leveranser samt för att lokaler, pentry och mötesrum alltid ser representativa ut och är iordningställda. Kort sagt – att allt fungerar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 procent med start så snart som möjligt. Den innebär mycket självständigt arbete, men också nära samarbete med kollegor. Du kommer att vara en av 18 medarbetare på Operation Smile Sveriges kansli.
 

Vi tror att du har:

  • Arbetat med service och trivs väldigt bra i den rollen
  • Erfarenhet från en tjänst där du arbetat självständigt med problemlösning 
  • Goda kunskaper i att kommunicera på såväl svenska som engelska
  • Datorvana och goda kunskaper i Office-paketet
     

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, relationsskapande och drivs av att ge god service. Du är social, kommunikativ och har lätt för att ta initiativ och driva ditt arbete framåt. Gärna med en dos integritet och pondus för att kunna hantera koordination och administration kring ledning och styrelse.

Intresserad?
Låter detta som ett uppdrag för dig? Ansök redan idag och allra senast den 30/12. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Intenco HR-konsulter, alla ansökningar sker via länken nedan. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Söderström på malin.soderstrom@operationsmile.org, alternativt på telefon: 076-003 65 22

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här: Ansökan

 

 

“Varje barn som föds med en ansiktsmissbildning är vårt ansvar. Om vi inte tar hand om det barnet, finns det ingen garanti för att någon annan kommer att göra det.

- Kathy Magee, grundare Operation Smile