Nyheter

Nyhet

Kenta Nilssons första uppdrag som ambassadör

Det har gått ungefär tio år sedan hockeylegendaren Kent ”Kenta” Nilsson kom i kontakt med Operation Smile vid en golfturnering. Där och då bestämde han sig för att han en dag skulle engagera sig i…

Läs mer Sverige 2024-04-23
Nyhet

Ombytta roller med Johannes Quiding Lood

För våra följare i sociala medier är Johannes Quiding Lood ett bekant ansikte efter flitigt vloggande från två uppdrag i år.

Läs mer Sverige 2024-04-23
Nyhet

Joyce, 10, vill uppmuntra andra barn med spalt

Lyckan över att de tre sönerna äntligen fått en liten lillasyster, och Nina och hennes man en efterlängtad dotter, la sig snabbt. Läkaren sa att det var något som inte stod rätt till och när…

Läs mer Madagaskar 2024-04-23
Halvkroppsporträtt av Malin Söderström. Malin ler och ser rakt in i kameran. Hon har axellångt brunt hår och en grå stickad tröja med polokrage. Bilden är tagen i en stentrappa och man ser ett antal trappsteg i bakgrunden. Nyhet

Malin Söderström är ny generalsekreterare

Malin Söderström tillträder som ny generalsekreterare för Operation Smile Sverige.

Läs mer Sverige 2024-04-22
Nyhet

Information om värvningskampanj

Operation Smile att genomför just nu en värvningskampanj i stora delar av Sverige som syftar till att rekrytera fler månadsgivare.

Läs mer 2024-04-15
Nyhet

Curt dubblar din månadsgåva för att hjälpa fler barn

– Mitt barndomshem var väldigt kärleksfullt, men jag vet hur det är att gå med skor som har hål i sulorna.
Curt Holmbäck vet av egen erfarenhet hur det är när pengarna inte räcker.

Läs mer 2024-04-08
Nyhet

Operation Smile ringer till privatpersoner

Operation Smile ringer kontinuerligt till privatpersoner för att öka kännedomen om vårt arbete och för att få fler att vilja bli månadsgivare.

Läs mer 2024-03-21
Flicka med stora leksaksglasögon tillsammans med en clown i sjukhusmiljö Nyhet

En dröm blir verklighet

Svenska Postkodlotteriet har tilldelat Operation Smile och Clowner utan Gränser 9,5 miljoner kronor i ett så kallat Drömprojekt. Genom skratt, glädje och skickligt artisteri ska patienter som söker vård hos Operation Smiles olika medicinska uppdrag…

Läs mer Sverige 2024-03-07
Nyhet

Ny ambassadör: Azita Shariati!

Vi är glada att Azita Shariati, med titlar som ”Näringslivets mäktigaste kvinna” och ”Sveriges bästa chef” i bagaget, har tackat ja till att bli ambassadör för Operation Smile Sverige.

Läs mer Sverige 2024-02-06
Nyhet

”Operation Smile är en del av mitt liv, min andra familj”

Andrea föddes med spalt, något som i dag är en symbol för styrka för henne och en påminnelse om allt hon gått igenom sedan barnsben.

Läs mer Mexiko 2024-01-26
Visa fler

Nyhetsbrev

Var först med att få nyheter, uppdateringar och hjärtvärmande berättelser från fältet. Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev.